Tuloskimaraa: SM3, ROP, KVA-L..

Nyt onkin pidempi väli edellisestä uutispäivityksestä. Aloitetaan vanhimmasta..

  • Maaliskuussa kisattiin Palveluskoiraliiton vetohiihdon SM-kisat Jämijärvellä. Tekno ja Ari suksivat pronssille ja HSKH:n joukkue pronssille.
  • Samana viikonloppuna Ivy paukutti Parkanossa luolakokeissa täydet pisteet: B44.
  • Maaliskuussa Spence jatkoi näyttelyuraansa ja osallistui Jämillä pentuluokkaan. Hänen uransa viimeinen pentuluokka oli ROP-pentu.
Nyt ei olla näyttelyissä vaan saippuakuplia pyydystämässä!

Nyt ei olla näyttelyissä vaan saippuakuplia pyydystämässä!

  • Ivy esiintyi ensimmäistä kertaa pentujen jälkeen näyttelyissä huhtikuun alussa Helsingissä. Belgialainen Jean-Francois Vanaken arvioi Ivyn rotunsa parhaaksi!
Ivy ROP + SERT

Ivy ROP + SERT

  • Tänään Ivy osallistui kolmanteen luolakokeeseen saaden sieltä täydet pisteet A50 joten rouva on nykyään Suomen käyttövalio luolilta! 🙂 Itse en päässyt kokeeseen koska sairastui influenssaan mutta kennel Top Pop’sin Petri ystävällisesti tarjoutui kuljettamaan ja laittamaan Ivyn ”putkeen” hoitamaan hommansa. Suuret kiitokset tästä avusta!
Ivy on nykyään FI KVA-L

Ivy on nykyään FI KVA-L

  • Tekno kisasi eilen Ohkolan kevätkisoissa ensimmäistä kertaa kickbike-luokassa. Vauhtia oli bordercollieksi hyvin ja tekno teki hienon oman suorituksen mutta saksanseisojat ja dobermannit vetivät nopeammin radan. Sijoitus 13.  Hieno video Teknon radasta nähtävillä tästä!
Tekno ja Ari Ohkolan kevätajoissa 25.04.2015

Tekno ja Ari Ohkolan kevätajoissa 25.04.2015